Monipuolinen tuotevalikoima

Valikoimastamme löytyvät piilolinssit ja nesteet, suojalasit voimakkuuksin, silmälasien taivutus ja korjaus, MauiJim -aurinkolasien jälleenmyynti sekä myös muiden merkkien aurinkolasit linssitettyinä omin voimakkuuksin.

Käytössämme on Essilorin uuden teknologian linssien reunahiontakone ja varastostamme löytyy yksiteholinssejä, jolloin varastovoimakkuuksilla olevat yksitehosilmälasit voidaan valmistaa vaikka odottaessa! Myös hionta omaan vanhaan kehykseen onnistuu helposti, kehystä ei tarvitse lähettää eikä ilman laseja tarvitse olla käytännössä ollenkaan.

Itsenäisenä optikkoliikkeenä meillä on mahdollisuus tarjota laaja valikoima alan huippumerkkejä sekä myös yksilöllisempiä ja joustavampia ratkaisuja. Kehykset ovat aina henkilökohtainen valinta, johon meiltä löytyy varmasti kaikille miellyttävä ratkaisu. Autamme mielellämme kehysvalinnassa sekä suosittelemme juuri sinulle sopivia linssiratkaisuja.

Valikoimastamme löytyy silmälasikehyksiä lukuisilta eri valmistajilta

Mallistomme koostuu persoonallisista ja laadukkaista kehyksistä. Merkkeinä ovat mm. KunoQvist, Woow, Bellinger, Traction, Zenka, Silhouette, RayBan, Swarovski, Guess, Tarume, Studio, HK-titan, MauiJim, HugoBoss, TommyHilfiger ja paljon muita!

Kauttamme saat tilattua myös CE-hyväksytyt suojalasit työkäyttöön. Kysy yrityksellesi omaa suojalasi- ja erityistyölasisopimusta!

Linssivalikoimaan kuuluu maailman suurimman linssivalmistajan Essilorin huippuluokan linssit. Varilux-tuoteperheen uusin XR-mallisto takaa moniteholinssien käyttäjille miellyttävämpiä näkökokemuksia. Kehysvalinnan jälkeen mitoituksessa käytämme Essilorin Visioffice-mittausjärjestelmää, joka räätälöi linssiin optimaaliset näköalueet.

Essilorin sivuille pääset tästä >>